Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Mlýn ADÉLKA a.s.
  • Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Cukrárna ADÉLKA a.s.
  • Lahůdky ADÉLKA a.s.
  • Hotovky ADÉLKA a.s.
  • Mlýn ADÉLKA a.s.
  • Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Cukrárna ADÉLKA a.s.

Vývoj nových receptur a hodnocení kvality mlýnských produktů

Název projektu:

Vývoj nových receptur a hodnocení kvality mlýnských produktů

Popis projektu:

ADÉLKA a.s. realizuje v letech 2017 -2018 inovační projekt , ve kterém by ráda rozšířila portfolio svých výrobků o celozrnné, vícezrnné a těstárenské mlýnské směsi, které by sloužily pro přípravu celozrnného, vícezrnného chleba a pečiva. Dále pak rozšíření nabídky o těstárenské mouky. 

Cíl projektu:

Inovace povede k rozšíření portfolia mlýnských výrobků, díky kterým společnost ADÉLKA a.s. zvýší svoji konkurenceschopnost a posílí svoje postavení na trhu s moderními mlynářskými produkty, jako jsou směsi pro přípravu celozrnného, vícezrnného chleba a pečiva a těstárenských mouk.

Cíl operace:

Cílem je podpora inovací při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh.

Spolupracující subjekt:

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.

Předpokládané datum ukončení fyzické realizace projektu: 31.10.2018

Projekt je spolufinancován z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova.

Pekárna ADÉLKA Pelhřimov – Optimalizace využití odpadního tepla, zdroj technologické páry

Název projektu:

Pekárna ADÉLKA Pelhřimov – Optimalizace využití odpadního tepla, zdroj technologické páry

 

Stručný popis projektu:

Předmětem projektu je výměna neefektivních středotlakých vyvíječů páry, které slouží jako zdroj technologické páry za nový nízkotlaký vyvíječ páry s vyšší účinností dále došlo k výměně spalinových výměníků pro využití odpadního tepla. Cílem je zajištění optimalizace hospodaření s vyrobenou párou a maximální využití odpadního tepla v provozním objektu.

 

Cíle, výsledky projektu:

Cílem projektu je zajistit optimalizaci hospodaření s vyrobenou párou a maximální využití odpadního tepla v provozním objektu. Tímto přístupem dojde ke zvýšení energetické účinnosti objektu v majetku firmy Adélka a.s. tedy ke snížení konečné spotřeby energie, snížení emisí CO2 a primárních částic a prekurzorů sekundárních částic.

 

Projekt je spolufinancován Evropskou unií, Evropským fondem pro regionální rozvoj v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

 

 

 

 

 

 

 

Pekárna ADÉLKA a.s.» 2017 - Dokument Boží Dar

Pekárna ADÉLKA a.s.» 2013 - film Dar života

Pekárna ADÉLKA a.s.» 2012 - dokument: Příprava těst na omládek

Pekárna ADÉLKA a.s.» 2011 - dokument: Nová technologie

Pekárna ADÉLKA a.s.» 2011 - film Chléb náš vezdejší

Pekárna ADÉLKA a.s.» Rekordy

Pekárna ADÉLKA a.s.» Zajímavosti

Pekárna ADÉLKA a.s.» Certifikáty

Pekárna ADÉLKA a.s.» Loga a banery ke stažení

Pekárna ADÉLKA a.s.» Napsali o nás

Pekárna ADÉLKA a.s.» Napsali jste nám

Pekárna ADÉLKA a.s.» Řádná valná hromada 21.5.2015

Pekárna ADÉLKA a.s.» Zákaznický klub přátel Můj pekař

Pekárna ADÉLKA a.s.» Můj pekař - noviny

Pekárna ADÉLKA a.s.» Řádná valná hromada 25.5.2016

Pekárna ADÉLKA a.s.» PROJEKTY

Pekárna ADÉLKA a.s.» Řádná valná hromada_pozvánka